Welkom bij Odie Farms

NASA-technologie luchtzuiveringssysteem bij Palencia Dental

18 Sep, 2023

Stephanie Kinsey, DDS, eigenaar en oprichter van Palencia Dental , merkte onlangs updates op volgens de Centers for Disease Control and Prevention ( CDC ) en de staat Florida voor tandheelkundige en medische praktijken, met de onlangs geïnstalleerde, wetenschappelijk geavanceerd luchtzuiveringssysteem op het praktijkkantoor in St. Augustine, Fla. De bioconversietechnologie van NASA zet schadelijke schimmels, micro-organismen, gevaarlijke pathogenen, destructieve vluchtige organische stoffen (VOC’s) en biologische gassen om in onschadelijke waterdamp zonder ozon of andere schadelijke stoffen te produceren. bijproducten. Energiezuinige behandelde lucht verlaat het kleine AiroCide- apparaat als 99,999 procent pathogeenvrije frisse lucht en reinigt de lucht van veelvoorkomende allergietriggers zoals virussen, bacteriën, schimmels en gassen die worden uitgestoten door producten zoals spuitbussen, schoonmaakproducten, chemisch gereinigde kleding, verf, onder andere tapijt, meubelen en luchtverfrissers.

Volgens het laatste plan voor het herstel van Florida in fase 3 moeten zorgverleners alle intramurale en poliklinische keuzeprocedures hervatten in ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra, kantoorchirurgiecentra, tandheelkundige, orthodontische, endodontische kantoren en andere kantoren van zorgverleners. Dr Kinsey en haar medische team gaan door met het reinigen en desinfecteren van tandheelkundige operaties tussen interacties met patiënten door. Palencia Dental zal het hoogste niveau van hygiënepraktijken voor werknemers en patiënten blijven handhaven.

“Met de zorgen van COVID 19 in de medische en gezondheidsomgeving, kunnen we patiënten en ons personeel verder verzekeren van de gezondheid en veiligheid van onze tandartspraktijk”, aldus Dr. Kinsey. “We hebben vertrouwen in het systeem dat door de FDA is goedgekeurd als een medisch apparaat van klasse 2 met technologie die dient om astronauten en omgevingen op het internationale ruimtestation en de Columbia-shuttle te beschermen.”

In het bijzonder zuigt het apparaat de lucht uit de tandartspraktijk de eenheid in en over holle glazen buizen die zijn bedekt met een katalysator om foto katalytische oxidatie te creëren, een veilige, efficiënte methode om geen schadelijke bijproducten te produceren.

“Dit is nog een stap die Palencia Dental neemt om alle voorzorgsmaatregelen te nemen om ons team en onze patiënten gezond te houden”, zei Dr. Kinsey. “Tijdens de pandemie en alle andere tijden leggen we grote nadruk op essentiële behandelingen en procedures. We zien patiënten die dokterszorg nodig hebben vanwege onder andere acute en chronische pijn, mondgezondheidsproblemen, slaap- en ademhalingsstoornissen en niet-electieve procedures, ”zei ze.

Dr. Kinsey en haar personeel gaan door met opleiding en onderzoek naar alle facetten van tandheelkunde en patiëntveiligheid om de gemeenschap te dienen en patiënten voor te lichten over het belang van tand- en mondgezondheid en het milieu. Dr. Kinsey voegde eraan toe dat slechte mondhygiëne het risico op beroerte, aritmieën, hypertensie, hartfalen, diabetes en coronaire hartziekte kan verhogen en ze hoopt dat de nieuwe technologie in de praktijk haar voorname zorgniveau verbetert.

Dr. Kinsey is een gekwalificeerde tandarts van de American Academy of Dental Sleep Medicine (AADSM) en beoefent al meer dan 20 jaar tandheelkunde. Haar tandheelkundige praktijk in St. Augustine, in het noordwesten van St. Johns County is toegewijd aan het herstellen en verbeteren van de natuurlijke schoonheid van de glimlach door conservatieve en ultramoderne procedures te combineren met geavanceerde tandheelkundige geneeskunde en esthetiek. Ze is een Fellow bij The International Association of Physiologic Aesthetics (IAPA) en is lid en Fellow bij de oprichtende organisatie van IAPA, het Las Vegas Institute for Advanced Dental Studies (LVI).

Dr. Kinsey studeerde in 1994 cum laude af aan het University of Colorado Health Science Center in Denver, Colorado. Ze werd toegelaten tot een huisartsenpraktijk in Chicago, Illinois in het Illinois Masonic Medical Center, waar ze werd uitgenodigd om een ​​tweede jaar te blijven en als hoofdbewoner te dienen. Palencia Dental bevindt zich op 159 Palencia Village Dr. Suites 107-109 in St. Augustine, Fla. Voor meer informatie, bel 904.826.4343. Bezoek de website op www.palenciadental.com.

Recente nieuwsberichten